God start.

I går fløj vi så den første kapflyvning i sektionen i år. Jeg kunne se, at sektion 11, 33 og 34 også var i gang. Vi kan glæde os over, at vi på trods af lidt kulde, nok havde det bedste flyvevejr, som der muligvis vil blive budt på i maj måned.

I vores sektion fløj vi fra Quickborn – 206 km. til os i Viuf. Der var en fornuftig modvind, svag i starten, men stigende. Vejret var klart med solskin. Sektionsvinderen landede hos Meldgaard & Jeppesen i Aabenraa på 1368 mpm. De havde i øvrigt 18 mellem de 20 første i sektionen – superflot. Vi blev nr. 29,30 og 31 med en hastighed på 1317 mpm. Duerne var faldet lidt i hastighed op gennem sektionen, men det gør de altid under de vindforhold og hvis uro i vejret ikke har skabt problemer for duerne.

Duerne kom flot efter hinanden. Vi havde 26(tømt slag) med, og de 25 var hjemme med over 1000 mpm. De ét-års klarede sig ganske glimrende, og nu har de fået nogle km. i modvind, som givet vil gavne dem meget de næste uger.

Desværre ser det ud til at mere varme i vejret skaber noget ustabilt vejr til næste weekend. Vi må håbe, at det bliver rimeligt flyvevejr, når alle sektioner skal i gang.

HJ.