God underholdning på M&C.

I øjeblikket er der god gang i salget af ungerne fra DAPIRACE. Alle danske og belgiske unger er nu handlet, og det er langt de fleste. Generelt har de bedst betalte også været dem, som lå bedst til i præmierækken.

De belgiske duer har altid en vis tiltrækningskraft, og det var også tilfældet i aftes, hvor de blev solgt til helt pæne priser. Bedst betalt blev en unge fra langflyverslaget Emil Denys med 540 euro. tæt forfulgt af en unge fra det i Danmark meget kendte slag, Hok Engels til 530 euro. Endnu én fra Denys til 520 euro og fra et andet langflyverslag, Filip & Nicolas Norman en unge til 370 euro.

Det var dog blandt de danske duer, vi skulle finde den bedst betalte. En skøn hanunge fra Johs. Markussen blev betalt med 960 euro. Den var nr. 16 i finalen. En hanunge fra Meldgaard & Jeppesen blev betalt med 560 euro. og en han fra Herluf Bennetsen gik for 450 euro. Hans Schougaards unge indbragte 370 euro. Det er den, der er barnebarn på ”255”.

I aften er det så de hollandske ungers tur. De tegner ikke til at ryge så højt op i pris, selv om der er mange gode stamtavler iblandt. Hvis Bodil og jeg havde lidt overskud i husholdningskassen, så ville vi prøve på at hente den øverste af ungerne fra Brdr. Pauw. – Men kig med.

Nu nærmer sig tiden, hvor Tommy og jeg skal med MVL-bussen til Holland og Belgien. På torsdag rejser vi af. Vi glæder os som sædvanligt. De fleste af ”vennerne” er også på plads, så det bliver hyggeligt. Vi skal have 8 slagbesøg. Jeg ser meget hen til besøget hos Henk De Weerd i Breda. Han er nok den mest berømte duedyrlæge i verden. Vi bruger meget hans råd og produkter. Vi skal høre hans foredrag og se klinikken. Desuden har han et stærkt flyvende langflyverslag. Jo, det bliver stort. Jeg ser også meget hen til besøget hos Comb. Vredeveld – Leemhuis i Coevorden. En meget hård konkurrent til Koopman. Vort sidste besøg bliver i Tyskland hos et af de største og stærkeste slag der, Rainar Püttmann i Lohne.

Jeg satser på at få en masse billedmateriale med hjem, så jeg kan lave nogle artikler til siden her.

HJ.