Gode flyvninger fra Altona.

Det er på sportsflyvningerne, der virkelig kan findes storartede resultater. Sådan også i min sektion i lørdags. Det var 2 duer fra Michael Th. Larsen, der ganske enkelt besejrede de næste ganske alvorligt. Med et forspring på ca. 20 mpm. Helt uhørt i den nordlige del af sektionen.

Der var dog også flot flyvning på den åbne flyvning. Meldgaard & Jeppesen 070 havde de første 18 i sektionen.

Stort tillykke til begge.

I Viuf var det atter vores lille topflyver 1210, der med en 8. plads i sektionen på sportsflyvningen, der gjorde os glade. Hendes datter gjorde det også fornuftigt på den åbne flyvning, dog lidt nede i rækken.

I går var jeg til fødselsdag i Aabenraa, i foreningens klubhus. Det var Henry Rieder, der blev 80. Henry er kendt af mange på grund af sit store arbejde som dommer på udstillinger og som en meget dygtig instruktør i Fyn og Sydjyllands Dommerklub. Henry er stadig frisk, og flyver godt med sine duer.- Det var en god oplevelse at deltage i festen i klubhuset.

I det nordlige Jylland har man i vinter arbejdet med at lave en brochure om brevduesporten. Den er meget flot og dygtigt lavet. I kan finde den ved at gå ind på www.sektion63.dk

Nu skifter vejret. Jeg vil anbefale alle, at træne hver dag i denne uge, så duerne kan vænne sig til at flyve i østenvind.

HJ.