Gode flyvninger med nye stationer.

Hannover området var helt umuligt. Heldigvis var mulighederne bedre i Lüneborg, hvor duer var dirigeret til på et tidligt tidspunkt. Rigtig flot arbejde, men kommunikationen  var bare helt i bund. Nogle vidste noget , andre ikke. Den trafik bør nu være forbi i DdB. Løsladerne skal tildeles en blok på DdBs hjemmeside, hvor de kan orientere os om vejr, evt. flytninger, løsladelser mv. Åbenhed bør fremover være en dyd.

Nordjyderne kom til at flyve fra Kiel, og vi andre fra Lüneborg. Vejret var ikke til morgenslip. Dis og bunker af skyer hærgede om morgenen. Det forsvandt dog så nogenlunde, og duerne klarede det fint i en let nordvestlig vind.

I Region Syd vandt Meldgaard & Jeppesen i flot stil både på sporten og den åbne. Jeg lagde også mærke til Jørn Hedensted 055, der havde de 8 første i sektion 33 på åben, og den første på sport. Jørn har slag i Jelling, min gamle Seminarieby. Den ligger 9 km. vest for Vejle. Det er jo en virkelig toppræstation. Sektionens “smørhul” ligger ved Vejle fjord. Det er jo næsten hver lørdag, Jørn, lammetæver dem, ja, også sidste år. Det er de gamle i 055 ikke glade ved, men du skal være velkommen i vores sektion.

Den måtte jeg have fyret af. Stort til lykke både til M&J og Jørn.

I Region Nord gik sejrene regelmæssigt til det nord østlige

På sport: Søren Nielsen 026, og på åben: Larsen 068. Stort til lykke til Jer.

I øst: Erik Henriksen 222 på sporten og på åben: Mogens Stub 081.Også stort til lykke til Jer.

I sektionen fløj vi fra Altona, og det gav for en sjælden gangs skyld 3 sektionsvindere til min forening 0227. Michael Th. Larsen på sport, og Holger Wittke på åben, mens Michael Hansen vandt med ungerne. Stort til lykke til Jer.

Hjemme hos os ventede vi duer hele lørdagen. Det er faktisk hyggeligt. Det var vores 19 unger, der kom én ad gangen, men alle nåede hjem. Topplaceringerne kiksede for en gangs skyld, men alle var hjemme. De gamle har fået straffen: To træningsflyvninger, så det bliver nok bedre på lørdag.

HJ.