Gode flyvninger trods næsten umulige vejrforhold.

Vi kunne glæde os over sydlige vinde, som gav store hastigheder og dermed også en mulighed for at få duerne igennem mellem store regnbyger osv. Region øst og Syd fik gennemført deres flyvninger om lørdagen, mens nord ventede til søndag.

Det gik godt begge dage. For region syd kom hastighederne op i nærheden af 1600 mpm. og vinderen blandt de 803 duer var Walid Shamri 055. Duen har hjemsted i Bredsten, ca. 10 km. vest for Vejle, så den har lavet en fremragende solopræstation, dog hjulpet lidt af vinden, men alligevel værd at tage hatten af for.

I Øst gik duerne sønden om, og det gav de 9 første hos Team Ruskov 081. Super flot.

I nord, i dag,  trak duerne atter op langs Den jyske Højderyg, og det blev til sejr for Heine Rasmussen 093, efterfulgt af mange duer i Ikast. Her nåede hastigheden over 1700 mpm.

Stort tillykke til vinderne, og glæde over, at næsten alle duerne slap godt fra nogle dage med voldsomme regnskyl.

For os i Viuf blev det en virkelig stor dag, ikke mindst for vores unge Van den Bulck duer. På den korte mellemdistance blev vi 19-20 og 26 i gruppen. Igen overgået af mange duer i Aabenraa, men som de først i Kolding. Det var bl.a. to Van den Bulck som 19 og 20. På 4 – duers flyvningen ligeledes fra Halstenbek, men i sektionen, sad vores tre rødbåndede Bulck hanner igen helt i front som nr. 7-8 og 9, kun slået af duer i Aabenraa. Det betød så også, at både Michael Th. og Holger blev “nakket” på begge flyvninger, og det er ekstra vigtigt lige nu.

På lørdag når vi frem til de sidste flyvninger i år, og vi skal med fra Hannover i DdB og Garlstorf i sektionen. Jeg vil senere prøve at analysere lidt på denne meget vanskelige flyvesæson.

HJ.