Gode flyvninger trods varmen.

Det var sikkert en god idé med flytningerne af de lange flyvninger. Landsflyvningen står nok svagest i billedet.  Der var 100 mpm mellem de 4 første. Helt super var langflyvningen fra Dresden.

Her var man vidne til en helt fremragende præstation. ”1023” hos Meldgaard & Jeppesen var igen hurtigst i landet. Det var den også for fjorten dage siden fra Antwerpen. Efter at have været sektionsvinder som ét-års, startede den denne sæson med at blive regionsvinder fra Celle, og dernæst nr. 2 i Regionen fra Gotha, kun slået af en slagfælle. Det er da vist ikke set før. Det er jo helt unikt. Jeg fik Henrik til at tage et billede af duens vinge, og her viser det sig, at den kun er ude på 1. slagfjer. Den skal med til Dresden igen om 14 dage?? I øvrigt havde slaget også den næsthurtigste i regionen, en guldringedue!

1023 - vinge

Landsflyvningen havde de 5 første som:

Ivan Hansen 240

Peter Andersen 097

Ivan Hansen 240

Peter Andersen 097

Herluf Jørgensen 055.

Det var godt, Herluf kom ind og blandede sig. Han er til daglig køkkenchefen i 055, og hans ostemadder er nok også blandt landets bedste. Stort tillykke til alle 5.

Regionsvinderne på de to andre flyvninger var som sådan.

93  Syd –  Meldgaard & Jeppesen 070.

94  Syd –  Anni og Gert Vinding 111.

93  Nord – Viktor Degn 172

94  Nord – Thorkild Pedersen 172

93  Øst – John Nielsen 09

94  Øst – Erik Henriksen 059

Super godt fløjet af Jer alle og et stort tillykke.

I min rundgang i landet fandt jeg nogle helt specielle resultater. Th. & P Pedersen i 013 har de fem første i sektionen fra Dresden. Det var helt kanon, fordi duerne fløj i østenvind. Jeg bemærkede også Erik Henriksen 059, som havde de tre første i regionen på 94 – flyvningen fra Sverige.

Helt speciel var dog Johs. Markussen 055, som var sektionsvinder på begge flyvninger. Det indbringer ”Ugens Rose”. Stort tillykke til dig Johs.

I Viufhaven var der stor glæde. En lille hun efter vores Filip Norman duer hos Henrik, fløj en suveræn sektionsvinderplads hjem fra Garlstorf – 263 km. – Så får vi altid champagne på terrassen. Det var første gang i år, og det var sådan set ”op over”.

Vi havde kun én af vores duer med i DdB. Det var vores guldringedue. Den klarede sig flot og kom ind som nr. 12 i sektionen. Da det var finaleflyvningen fra Dresden, så giver det sikkert en skilling.

Nu skulle vore duer være klar til næste uges DdB flyvninger. De har været behandlet med masser af GMK og PROBAK 1000 fra MVL i vandet.

HJ.