Gode østenvindsflyvninger

Succes for næsten de samme folk, som i sidste uge. Det var hårdt og kun duer i en god kondition holdt ved i front. De andre måtte ned og drikke, eller også var de totalt dehydreret ved ankomsten. Det kan skyldes, at de ikke lige har drukket inden start.

Jeg lagde meget mærke til vores, når de kom ind på slaget. Nogle af dem tog plads ved drikkekarret i ti minutter. Det var næsten, som om de ikke turde forlade stedet. Jeg måtte fylde op med BS og Belgasol i vandet.  Bare 100 km. mere i afstand, så skal de ned for at drikke, og det har mange af duerne ikke lært endnu. Hvis varmen og østenvinden holder til næste lørdag med start på langflyvningerne, så skal der nok satses på de lidt mere rutinerede duer.

Men det blev nogle rigtig gode flyvninger, hvor løsladerne havde let ved at slippe kl. 6. Jeg synes, det er synd, at de åbne duer skal vente en time med at komme ud. Kunne man ikke gøre en undtagelse, og så slippe en halv time efter sportsduerne.

På Sjælland blev vores gamle forretningsfører, P.E. Meulengracht, regionsvinder på den åbne og på sporten Erik Bjerg. Tillykke til begge.

I Region Nord var Lasse Rasmussen meget flot med vinder på sport. Den åbne gik til Dorit & Jan. To meget stærke slag her i starten. Også tillykke til Jer.

I Region Syd blev vi udsat for den helt store præstation. Meldgaard & Jeppesen bliver vinder på begge flyvninger. På den åbne endda med de 4 første. De vandt også den åbne i sidste uge med de 4 første. Det er ganske enkelt meget høj klasse, så hvis der findes en dobbelt blomstret rose, så må det være en sådan, der går til makkerparret M & J. – Sort tillykke til Jer.

På vejen rundt i sektionerne løber man på mange fine og sjove resultater. M & C s juniorslag  Marius & Kristin gør det langt flottere end deres ophav. Jeg bliver også imponeret over en dobbelt sejr til Evald Jensen, Holstebro. Nils & Peter, Brædstrup laver en dobbelt sejr.

I vores egen sektion kom vi til at mærke Michael Larsens Come back med en flot 3. plads på sportsflyvningen. På Sjælland kører det rigtigt godt for foreningen 114.

Hos os i Viuf gik det igen ganske godt. Vi vandt 3 af de 4 flyvninger. Det var således kun Michael Larsen, der nakkede os med en Flor Engels due fra Jan Hasselstrøm. Vi blev dog nr. 2 i foreningen og nr. 9 i sektionen. Og så er vi meget glade for at have samtlige duer er i behold. I disse dage får de C-M-K i vandet. Det er et produkt fra Dr. Brockamp i Tyskland. Det skulle hjælpe musklerne med at regenerere efter en hård flyvning. De næste dage får de så rødbedesaft fra Herbots i vandet. De er begge naturprodukter. Det går rigtig godt for vores duer i øjeblikket, så man har lettere ved at tro på virkningen.

Jeg har været så heldig, at M & J har billede af regionvinderne, så dem får I lige her.

DAN070-13-0151_pigeon070-13-0151.

Regionsvinder fra Celle sport 4. juni 2016. Han er søn af vores superpar Kannibaal x Filip Norman, altså en bror til vores regionsvinder fra Würzburg sidste år. I øvrigt også til unger, som blev sat til salg på siden her for 3 uger siden. Sidste år var 151 sektionsvinder fra Trittau og Soltau(DdB) – sådan.

DAN070-14-1023_pigeon

070-14-1023.

Regionsvinder Celle åben 4. juni 2016 mod 2098 duer.

1023 var også sektionsvinder sidste år fra Trittau.

Afstamning: Kannibaal, direkte efter vores Afrika – Par – Didde Sofie duerne. Far 1445 og mor er Bullethunnen 015.

HJ.