Gode søndagsflyvninger.

Det var godt, løsladeren valgte at udsætte slip til søndag. Der var mange duer med: 160 på sportsflyvningen og 1014 på den åbne. Det kom i øvrigt også til at sætte sit præg på resultatlisterne. På sporten var der pæn spredning på topduerne. Første to i øst og nr. tre i vest. Topduerne har langt bedre vilkår og muligheder på sportsflyvningerne, hvorimod der faldt rigtig mange duer på de samme slag på den åbne. – Sådan har det vel altid været. Det er dog også rigtig gode duer, der topper på den åbne, og måske også de bedst forberedte. På den åbne arbejder vi i sektion 32 med et singlemesterskab, hvor kun én due må afkrydses. Min singledue på den åbne var således den bedste i sektionsopgørelsen. Den var nr. 47 på resultatlisten og nr. 12 i området. Flot resultat, men det giver da stof til lidt eftertanke. Det er nu analyserne skal laves, så vi har muligheder for at bruge dem, når konkurrencer skal skrues sammen til sæson 2023.

Duerne kom tæt og rigtig flot. Resultater gjort op i tre områder: 1.070 Aabenraa,  2. 227 Koldinghus,  3. 055 Vejle. Gav følgende resultater:

95 sportsflyvningen:

område 1:

1: Ivan Hansen

2: Poul Mc. Burnie

3: Torben Juhl

Område 2:

1: Holger Wittke

2: Arne Kjærgaard

3: Mich. Th. Larsen

Område 3:

1: Bente & Steen

2: Fahd Dahham Faza

3: Tommy Gydesen

96 åbne flyvning:

Område 1.

1: Meldgaard & Jeppesen

2: Team Meldgaard

3: Team Meldgaard

Område 2:

Tre første til Mich. Th. Larsen.

Område 3:

1: Bente & Steen

2: Tommy Gydesen

3: Herluf Jørgensen

De tre første i sektionsopgørelsen lå alle i område 1 på begge flyvninger.

Stort tillykke til alle vinderne. Jeg glæder mig til at kigge på næste sektionsflyvning. Også næste lørdags flyvning i DdB regi fra Halstenbek bliver spændende.

Hos os i Viuf var det igen to gode flyvninger. Vi havde de samme duer først igen. I øvrigt også de to bedste hanner i sidste sæson. På sporten “sejlede” den rødbåndede Bulck 2402 ind som nr. 5 i området, og på den åbne “Super 2410” – 255/Engels som nr. 12 i området efter Michaels flotte 11 første. – Herefter kom duerne ret tæt og vi fik 3/4 i 25 % på sporten samt 6/9 på den åbne. – Godt nok.

HJ.