Godt med tidlige løsladelser.

God start på DdBs lange mellemdistance. Vi havde Celle som station, og tidlige løsladelser på både sport og åben gav os nogle fine flyvninger trods skiftende vindforhold på ruten. Duerne startede i østenvind og sluttede i vestenvind, hvilket tidligere har givet lidt underlige flyvninger, men heldigvis ikke i lørdags.

Begge regionsvinderne faldt i vores sektion. Michael Th. Larsen vandt med en Van Den Bulck due på sporten og John Engel med to duer på den åbne. Hans Brd. Leidemann duer har gjort det fremragende her i sæsonstarten. Jeg håber, han vil give sig tid til at følge op på denne fremragende start.

I vores sektion havde vi også flyvninger fra Halstenbek. På sportsflyvningen havde vi tillige område konkurrencer. For første gang i år havde Bodils duer i Viuf held til at sejre i sektionen, endda med et forspring på 30 mpm. til nr. 2. Det var dejligt og en god opmuntring.

2159 sektionsvinderen fra Halstenbek. Halv de gamle blå og Van den Bulck. Var også meget stærkt flyvende sidste år.

Områderesultatet:

Gråsten:

  1. Klaus Nissen
  2.  HC. Lind
  3.  Johnny Plath
  4.  Günther Rostermund.

Aabenraa:

1. John Engel

2. Torben Juhl

3. N&P Rieder

4. Team Meldgaard

Kolding:

1. Tommy & Henning

2. KE. Christensen

3. Evald Christensen

4. Leif Petersen.

Vejle:

1. Jørn Hedensted

2. Tommy Gydesen

3. John Madsen

4. Niels Hansen.

Tillykke til alle vinderne.

På den åbne flyvning var John Engel helt suveræn med de 8 første i sektionen.

I Viuf var vi også vinder på denne flyvning i Kolding området med en Van Den Bulck due.

Fra Celle skuffede vores duer derimod en smule, men vi glæder os over, at alle duer var fint hjemme, så vi ser hen til næste weekend med nogenlunde optimisme. Vejrprognoserne er dog ikke gode for lørdag. Østenvind og varme kan give meget vanskelige flyvninger. Vi kan jo bare håbe på, at det ikke også bliver med morgendis og tåge.

HJ.