Godt vejr blev ikke udnyttet.

Jo, nogle sektioner viste sig omstillingsparate og lavede opsamling torsdag og flyvning fredag, men i mine øjne blev for mange sektioner nærmest taget med bukserne nede. Det lå jo næsten i luften, at DdB kunne finde på at aflyse.

Der var fint vejr for alle jyske sektioner fredag, og i dag søndag er det igen flot vejr for slip i hele Jylland. En hel del sektioner får slet ikke grebet muligheden og ligger dvask hen. Vær dog lidt klar og forberedt på sådanne situationer, som bliver flere og flere i disse metrologiske forhold.

Nå, det var det. Vi havde i sektion 32 to gode flyvninger fra Zarrentin 245 km op til os i Viuf. For anden lørdag i træk fik vores duer lov til at smage østenvinden, som er vanskelig at tackle. Der mangler nok nogle duer, som ville have været hjemme i sydvestlig vind. En del har måske ikke været godt nok trænet forud for, og nogle har slet ikke den nødvendige kvalitet. Duerne kom ellers i en flot stribe med få minutter imellem sig, så de, der gjorde det godt i fredags har klaret ilddåben og vil blive gode kapflyvere resten af sæsonen. Sportsflyvningen blev vundet af Heinrich Plath i Broager. En flot præstation i østenvinden. Den åbne blev vundet af Uwe-Mikael- Steffan i Aabenraa med hele 4 duer.

Duerne faldt sædvanen tro i hastighed op gennem Sønderjylland, men ikke så voldsomt, som i sidste uge. Vi havde her oppe en svag vind fra nordøst, og det bremsede også farten en smule.

På Sportsdueflyvningen var det igen 006 ”Flor Rose”, vores to års efter ”Sportsduen” og ”Wonderboy” der var med i front og blev nr. 28 i sektionen. På den åbne flyvning blev vi 1 og 2 i foreningen og 28/29 i sektionen. Det var to ét-års hunner efter ”Bliss” og ”Dame 009” og efter ”Stieneker 2” og ”Wittkopje”. I det hele taget var det hunnerne, der kom langt bedst. Sådan har det også været hos os de sidste mange år.

Alle de sektioner, der fløj i fredags ser ud til at have haft gode flyvninger.

Nu glæder vi os til at komme i gang i DdB.

HJ.