Guldnål.

I forbindelse med festen i Brædstrup blev bl.a. min gamle gode ven, HC. Hansen, Vejen, hædret med DdBs guldnål.

Jeg har først opdaget det her i eftermiddag ved at læse i Brevduen. Det glæder mig usigeligt. I samme brevdueblad står der lidt om den gamle mastodont H.H. Funch i Skive. Der står bl.a. at han var en meget nobel mand. Nu kan jeg så føje til, at vi i dag har en lige så nobel mand i HC. Hansen, og så må jeg nok også føje til, at han har haft begge ben på jorden.

I starten for mange år siden var han min lærermester ud i brevduesporten, og for 0111, har han også været guld værd. I dag er ”Vejen” én af landets største foreninger, og denne udvikling har HC haft stor betydning for.

Selv i dag er han stærkt flyvende og kan gøre sønnike, Lars F. Hansen rangen stridig især på de lange flyvninger – et stort og velfortjent tillykke har du, HC fortjent.

HC. 003

Så kan jeg heller ikke lade være med at nævne, at HC og fru Birgit i morgen fredag fejrer deres guldbryllup.

 

Jeg har fået nogle opringninger fra folk, som ikke kan finde ind til vores avlsslag 2016. På hjemmesidens forside under menupunktet duer finder due vores avlsslag for i år. Billederne er lidt små, men hvis du laver to dobbelt klik på billedet, så bliver duen flot.

HJ.