Hård weekend.

Som jeg havde forventet, så fik vi flyvninger for dem med “hår på brystet”. Jeg var blevet hjemme fra DdB flyvningerne, så jeg har stadig lidt hår på brystet. Jeg ville gerne have haft duer med i Gotha, men de påtænkte duer var ikke klar.

Løsladelserne var gode, men vejret var lidt uldent til gene for også de korte flyvninger. Vi kom imidlertid helt i top i Kolding på DdB stationerne. Lisbeth og Kaj Jeppesen havde en virkelig stor dag. Først og fremmest som sektionsvinder fra Münster og nr. to i sektionen fra Gotha. Stort tillykke fra mig. Jeg glæder mig til lagkage i klubhuset mandag aften.

Fra Gotha blev vort store navn i Kolding, Holger Wittke sektionsvinder og nr. 2 i regionen. Det var en søn af “271”hans gamle superdue, flere gange es due vinder i DdB. Hele det kyller af topduer efter denne hun gør livet surt for vi andre i Kolding.

Han fløj super sidste år også, og jeg ville gerne lave en artikel med ham, men han ville ikke lade sine duer fotografere, lidt ærgerligt for den danske brevduestand. Han ligger 2 km. syd for mig, og det gør tit ondt.

I lørdags havde han kun sine reserveduer med på sektionen, og det gjorde også ondt på mig, selv om mine slet ikke kom så dårligt.

I vores nabosektion dominerer vores danmarksmester, Jan Hasselstrøm. Sektionsvinder på både Gotha og Münster. Superflot.

På vores sektionsflyvninger var der dacapo vindere: KE. Brøgger på sporten og Meldgaard & Jeppesen på den åbne.

Ud i det store land var der følgende vinderes i regionerne:

Region Nord:

93: Gjert Hole i 086

94: Poul H. Nielsen 224

Region Syd:

93: Haytam Ahmad 164

94: Anders Brøbech 073

Region Øst:

93: John Nielsen 009

94 Lars Nielsen 242.

Kæmpe tillykke til alle vinderne. Der mangler nok en del duer, men alligevel på vanten i næste weekend.

HJ.