Heine Plath og Per Thomsen.

Heine og Per er de helt store gladiatorer i region syd på mellemdistancen. I sektion 32 og i 41 er der ingen foran dem eller ved siden af. De har ganske vist en fremragende beliggenhed i deres konkurrenceområder. De har imidlertid mange ”naboer”, som har muligheden for at gøre lige så. Tja, det er vist det, man kalder klasse.

For anden uge i træk giver Heine vi andre i sektion 32 en lektion, så vi nærmest er gule og blå på bagdelen. Fra Minden har sydøstsønderjyderne de 13 første i regionen, og heraf er Heines de 9. De 36 første i sektionen kommer ligeledes fra området. ”485” kunne ikke denne gang bryde ind i denne rytme. Helt skammeligt blev hun faktisk slet ikke registreret. Hun var vores fjerde due. Der kom bare så mange lige efter hinanden, så vi fik ikke helt tjekket hende i uret. De var imidlertid gået så meget ned i fart i forhold til Heines, at der nærmest skal lidt held til, hvis vores første kan komme i 20 %. Det var ”Inbred 255”- 395 atter engang. Hun kan så glæde sig over, at hun kunne have været sektionsvinder i alle de andre sektioner i region syd med undtagelse af sektion 31. Ja, ja, hun har været med i front, men hendes indsats kan blot stryges i mesterskabssammenhæng. Hvor længe gider vi det i Kolding og omegn. Vi betaler gerne ekstra i gebyr, og vi kæmper meget med træninger og forberedelser, men det er ikke en værdig konkurrence for vores duer. For mig kan det nu næsten være ligegyldigt, jeg stopper jo mere eller mindre alligevel til efteråret.

Det var en svada, men så vidt jeg ved, så holder HB et stort møde her efter sæsonen. De har nok at se til med økonomien, men hvis de glemmer konkurrenceforholdene, så er det næsten lige meget med alt det andet økonomi, for så tyndes der alvorligt i medlemsskaren i alle tilfælde i vores del af landet.

Mellemdistanceflyvningerne gik jo ellers glimrende, hvorimod de lange flyvninger her i Jylland blev en alvorlig sag ikke mindst for region nord, som fløj fra Giesen med uhyrlig svage hjemkomster. Det var ikke rart at se på, men det kan være fyldt med problemer, som måske ikke har været synbare for løsladerne. Jeg kunne i alle tilfælde ikke få øje på dem. Det var bare ærgerligt.

Jeg konstaterer, at Hans Schougaard i Silkeborg har haft en rigtig god weekend med sektionsvinder på både mellem og langdistancen. Til lykke med det, Hans. Ugens rose må dog afleveres lidt længere mod syd, nemlig hos Kaj & Michael i 036, Kolding. De scorer andenpladser i sektionen på både endags langflyvning fra Trier og overnatning fra samme station. De har de 4 hurtigste duer på mellemdistancen i den nordlige ende af sektionen. Det giver godt nok kun placeringer som 37, 38, 39, 40. De har imidlertid været med i frontflokken, og det er særdeles flot. Til lykke med det Kaj og Michael.

På græsplænen i Viuf var der hygge, fordi solen tillod os at sidde og vente på græsplænen. Da vi ikke havde nogen med i Trier, var det hurtigt overstået. Vores 15 duer kom flot på mellemdistancen. At det så mesterskabsmæssigt ikke var til nogen nytte var bare ærgerligt. Ja, de kunne således lige så godt have gået hjemme i slaget. Bodil kom imidlertid med forløsningen. Kan vi ikke blive siddende i det dejlige vejr og så lade som om, vi sidder og venter på de 4 duer fra Antwerpen, som endnu ikke er kommet.

Det var så en omgang satire på højeste niveau, men det kan hurtigt vise sig at blive til grumme alvor.

HJ.