Helt ny vind i weekenden

I Tyskland herskede en pæn østenvind, mens en let sydvestlig vind overtog det i Sydjylland. Det gav muligheder for de vestlige slag i sektionerne, og de fik det flot udnyttet.

I Region Øst vinder Leif Jakobsen i Slagelse fra Henstedt, og fra Borlænge vinder Ole Poulsen i Helsingør særdeles overlegent.

I Region Nord vinder Viktor Degn i Hvide Sande fra Henstedt, og Evald Jensen i Holstebro tager sig af Dresden.

I Region Syd vinder Hans E Bertram, Esbjerg fra Soltau, mens Sv. Å Lauridsen, Vejen tager sig af Dresden. Stort til lykke til Jer alle.

Her nær sæsonens afslutning kan jeg ikke lade være med at fremhæve Evald Jensen og Sv. Åge Lauridsen for en fremragende sæson, og når jeg tænker efter, var det også dem, jeg stødte på i toppen hele sidste sæson. De er unikke, især fordi de arbejder med små slag og få duer. De er et forbillede for brevduesporten, og vi andre skal være glade for det, de laver. Jeg bøjer mig i støvet.

Flere andre gjorde det også godt i denne weekend. Torben Juhl i Haderslev gjorde det godt med de to første i vores sektion fra Dresden og andenpladsen i Regionen. ”Ugens Rose” må dog helt ud til Vesterhavet hos Viktor Degn i Hvide Sande, Regionsvinder fra Henstedt og helt i top fra Dresden med flere duer. Super godt, Viktor og medhjælpere.

Og så en lille negativ ting. Når jeg støver rundt i resultatlisterne, så oplever jeg, specielt på Sjælland, flere slag, som kun indberetter førsteduen. Det er mærkværdigvis nok mange af de stærkeste slag. Er det fordi, man ikke vil røbe noget for fjenden? Eller har man ikke råd til en telefon, eller det nye anlæg. Jeg ved da godt, vi i morgen har den fulde liste, men mange andre end mig, hygger sig med at se resultatlisterne lørdag og søndag.

I Viuf – haven var der igen stor glæde. Vi blev sektionsvinder fra Soltau og nr. 5 i sektionen og 11 i regionen fra Dresden med vores Filip Norman – hun, der også var regionsvinder fra Wûrzburg. I sektionen var der ligeledes topresultater. Det kører godt i øjeblikket.

???????????????????????????????Sektionsvinderen 4281, også vinder af ét års guldringskonkurrencen tidligere i år. Den er halv Flor Engels og halv Geerinkx.

I morgen, mandag, skal jeg til Aabenraa kl. 9 for at se åbent hus og ungernes første rigtige træning.

HJ.