Hjem fra ferie.

Og den gik som sædvanligt til hotel Altamar på Gran Canaria. 14 dage, hvor vi i de 7 havde besøg af vores datter, svigersøn og deres to skønne børn. Det var henrivende. Vores datter kender jo hotellet fra barndommen. Der er bare skønt der.

Jeg havde min IPad med, så jeg kunne følge, hvad der sker herhjemme og ikke mindst på brevduesiden. Jeg er meget imponeret over de to auktioner i det sønderjyske nu på fredag og lørdag. Der er ganske enkelt mange gode duer med, anført af top-top fra Meldgaard og M&C. Om fredagen er det hos Supercuppen i Hellevad ved Rødding. Læs blot i Brevduen. Preauktion slutter i aften. Her i Hellevad kan købes den flotteste hun efter 1023 “New Kannibaal”

På lørdag er der så Brevduefestival i Kolding i byens bankocenter, som flere gange før.  Her startes om morgenen med gratis rundstykker, efterfugt af foredrag af Henrik Meldgaard og nok også M&C. De vil fortælle om deres slag i Belgien, hvordan det gik og fremtidstanker. Det bliver spændende at høre. Så er der frokost og derefter en kanonauktion over 24 duer fra M&C Breeding. Det er guf, kan jeg se på stamtavlerne. Der er Gaston V. den Wouwer, Van Dyck(Kannibaal), Gaby Vandenabeele, Stefaan Lambrecht og ikke mindst duer af “Kittel” afstamning.

På preauktionen kan jeg se, at man nok ikke kender så meget til Stefaan Lambrecht herhjemme. Han er et meget kendt navn i Belgien. Han er én af de bedste på både sprint kort og lang mellemdistance. Når han auktioneres på PIPA, så ryger priserne i vejret. M&C Breeding har indkøbt en samling fra Stefaan, og der er flere unger med på auktionen efter disse duer. Det er kat. nr: 02, 08, 11, 21, 24. En hanunge efter disse duer har fløjet i top på deres slag i Belgien. Jeg har også købt en han hos dem som unge, og den har i år som enkemand fløjet flere gange i top. Der er også andre i Jylland, som har gode resultater med unger efter disse Stefaan duer. Hvis man er lidt vågen, så kan man lave et såkaldt røverkøb på disse duer. Preauktionen slutter i aften, og så kan man jo også komme til Kolding på lørdag. Se adressen i Brevduen.

HJ.