Hjemme igen.

Så ankom ”Lego Star Wards” endelig med bil fra København. Johs. Markussen havde den med hjem fra Jørn Boklund, som har passet ham i nogle dage.

Han var i fin form, men havde dog lidt svært ved at flyve op i sin rede, så én eller anden lille skade har han tilegnet sig. Der har været mange inde over hans færd fra Stendal til Viuf. Først med landing i Sverige hos Andreas i Kristianstad, senere hos Keld Fredericia i TV-kolonien i Valby, så nogle dage hos Jørn Boklund og til sidst i hænderne hos Johs. Markussen.

”Star Wards” og jeg vil gerne takke alle de, der har taget sig af ham, så han nu kan sidde og slappe lidt af i sin rede.

Lego Star Wards 011

I går var vi også nede hos Tommy i Haderslev. Han fyldte 40, så vi skulle have lagkage om aftenen. Han bor sammen med sit Bofællesskab midlertidigt på 9. etage på Haderslevs delvist nedlagte sygehus. Herfra er der en skøn udsigt. Vi plejer normalt at kigge op i luften efter rovfuglene, det gør man ikke nede hos ham, der kigger man nærmest ned på dem. De kommer ofte tæt forbi med deres offer i kløerne. Det er et meget specielt syn. Tommy skal bo der i ca. et år, så skulle han kunne flytte tilbage til et helt ny renoveret Bofællesskab i Bramdrupdam. Det ser vi meget hen til. På fredag, når vi er færdige med at pakke sektionsduerne, holder 036/227 lidt fest for ham i klubhuset med smørrebrød osv.

Lego Star Wards 016

Så er der blevet annonceret en meget spændende ungeflyvning til d. 18. aug. fra Göttingen. Det er sektion 33, som står bag, og det ser meget spændende ud. Man kan deltage med et hold på fem unger, og der skulle blive rigtig fine præmier. Der bliver ligeledes landskonkurrence, så de, der kan lide at flyve med unger, har virkelig noget at se hen til.

For de, der i disse timer sidder og kigger flyvevejr til på lørdag, kan jeg kun sige, at så sparer de udgiften til en ”kryds og tværs”.

HJ.