Holger Wittke!

Min nabo er i øjeblikket så ekstrem stærk på flyvningerne. På Minden åben: 1, 2, 4, 6. 7 og på sporten 1, 3, og 4 i sektionen. Han fik ”Ugens Rose” i sidste uge, og uden at skamrose ham, bliver han nødt til at få den igen i denne uge. Det har jeg aldrig været udsat for før. Jeg vil bringe en artikel om ham og hans duer efter sæsonen.

Så noget helt andet, i gamle dage fløj vi til sidst fra Bornholm. Jeg kan huske, at vi altid brugte den til duer, hvis fortsatte eksistens på slaget var lidt tvivlsom. Et godt resultat på denne flyvning kunne give en fornyet sæson på slaget.

Er det sådan man bruger landsflyvningerne? Det er jo tankevækkende, at en due er i stand til at flyve til Frederikshavn med næsten 1100 mpm., og så mangler 2/3 af duerne. Ja, det tror jeg, men det er også på den måde man finder de duer, der egner sig til disse flyvninger. Jeg er imponeret over de duer, der gang på gang flyver i top på disse flyvninger, men jeg er ikke imponeret over det store frafald.

Det var heller ikke i denne uge imponerende vejrforhold, og det var vanskeligt at være løslader. Mellemdistanceflyvningerne fik dog et fornuftigt forløb. For region syd kan jeg sige til Villy, det gjorde du godt. Sværhedsgraden gav de bedste duer mulighed for at sætte sig på de øverste pladser.

Vi havde ikke med på den åbne, men vore duer på sporten gjorde det fornuftigt med placeringer som nr. 12 og 20 i sektionen. Jeg må indrømme, at vore bedste duer flyver på sektionen i øjeblikket, og det gav en sektionsvinder på den åbne fra Quickborn, og placeringer som 4 og 6 på sporten.

HJ.