Hun er hjemme igen.

Ja, det blev en meget dejlig dag, da vores gamle medlem Jens Pedersen ringede og fortalte, at den grislede hun var gået ind hos ham i Taulov, ca. 12 km fra vores slag. Den var tynd efter mange timer på vingerne, men den var på ingen måde ødelagt. Jeg takker meget Jens Pedersen og hans svigersøn for indsatsen. Hun har fået sin han og er på vej med nye æg på nuværende.

Vi startede kapflyvningerne i søndags. Vi syntes ikke vejret var optimalt lørdag, og da vores vognmand kunne køre søndag, så valgte vi det. Det blev flyvningerne med over 1300 mpm til de bedste, og med alle duerne hjemme ret hurtigt efter. Sportsflyvningen blev vundet af Michael Hansen i vores forening. Den åbne gik til Meldgaard & Jeppesen. Stort tillykke til dem begge.

Vi blev 12 på sportsflyvningen og lidt længere nede i rækken på den åbne.

Vi har 10 gamle at flyve med og 16 ét års. De sidste er en broget flok af 1.kuld og sensommerunger. Vores forårsunger fløj væk sidste år i stor flok, 34 stk. 13 kom hjem igen, og de blev trænet flittigt fra grænsen. Ikke alle kunne bruges til flyveslaget, så jeg måtte fylde op med sommerunger, som jeg fik trænet lidt. Alle de ét års kommer fint på træningerne, men kommer ikke med på sektionsflyvninger før om tre uger.

Her er hunnerne lige landet efter morgenflyvningen. De unge hunner er ikke så hurtige til at finde frem til hullet, hvor enkehunnerne skal ind, og de var måske ikke så sultne i dag(en fejl).

Det varede dog ikke længe, før de kom.

I dag vil jeg undlade at træne. Det regner lidt ofte, og vinden er gået i øst. Det er ikke så godt.

HJ.