Hvad gør vi?

Endnu en uge skal man sidde og skrive om vejrudsigter og mulige løsladelser på en dag, hvor vejret er mørkt, vådt og trøstesløs. Sådan har det næsten set ud hele ugen, og hvad værre er, sådan bliver det også på lørdag. I prognoserne loves der nærmest ingen solstrejf, men godt med regn både i Tyskland og her i landet. Selvfølgelig kan det ændrer sig, men det er i aften, vi skal sende de første duer.

Der loves lidt bedre vejr til søndag, så sikkerhedsventilen er der. Fredag skal vi aflevere til sektionsflyvningerne. På det tidspunkt er vi heldigvis tættere på at kunne læse de faktiske vejrforhold lørdag.  Sektionsduerne kan jo i nogle sektioner godt sidde over til søndag, men man skal nok tage højde for, at der flere steder flyves for første gang i år med unger. Det er ikke optimalt, at de skal sidde en dag over. Generelt drikker ungerne ikke i kurvene de første gange. Kun få har øvet dem i dette derhjemme, og desværre oplever jeg også, at mange slet ikke har forberedt ungerne grundigt nok med træninger osv. Er vejrudsigten heller ikke i orden, så lad være med at sende og giv Jer selv en uge mere til at træne ungerne i.

Fra i lørdags ved vi, at duerne kan klare regnvejr, men det betinger, at de kan starte i rigtig godt vejr, og det er der foreløbig ikke udsigt til.

Jeg hader at være sådan lidt sortseer med hensyn til de kommende flyvninger, og vi nærmer os jo mere og mere juleaften, hvor vi ikke har tid til at flyve med duer. ”Come on”, er det ikke sådan Caroline råber, når det hele er ved at gå i fisk.

Det var min mening, at vi i Viuf skulle sende to guldringe med til Minden og 4 på sportsflyvningen. Det gør vi nok også i tiltro til, at duerne ikke kommer i aktion, før vejret er til det.

I tirsdags kom vores super et-års hjem fra Osnabrück. 000-12-1913 i øvrigt redesøster til ”Lego Star Wards” – 1914, som har haft sine udflugter. 1913 fejlede intet og må have været inde og blive passet på fornem vis. Hvem mon har hjulpet hende? Vi er meget glade for at have hende hjemme igen. Hun har fløjet i front lige indtil Osnabrück.

HJ.