Hvad skal jeg skrive?

Tja! ja, så var det atter en omgang Osnabrück. Det er jeg nødt til at skrive, for det forventer alle, at jeg gør. At der så igen mangler mange duer fra vore eskapader fra sydvest, er bare ærgerligt og synd for først og fremmest duerne, men også organisationen.

Landsflyvningen var en underlig størrelse. Der kommer duer hjem med pæn hastighed i det sønderjyske, men så begynder det at knibe, måske lige med undtagelse af Anders Brøbech, som ved, hvordan duerne skal være forberedte til den slags flyvning.

Landsvinder bliver Jan Rasmussen, Tinglev,  med de to første. Superflot og stort tillykke.

På de næste pladser: Jan Hasselstrøm 111, Kaj Jeppesen 227 og Anders Brøbech 073. Begge danmarksmestre er her i mellem. Det er bare fremragende, og Kaj Jeppesen fra min forening, er specialist i landsflyvninger. Stort tillykke til alle tre.

På mellemdistanceflyvningerne var vinderne i regionerne:

Region Syd:

93: Holger Wittke, min suveræne nabo. Han var også sektionsvinder på 94.

94: Khaled Hussein 055 – godt den forening har fået lidt forstærkning.

Region Nord:

93: Som jeg kan se det, Lene & Mogens med små 1800mpm.og rigtig mange duer i rækkefølge fra 066. Hvis rygterne om en løssluppen kurv taler sandt, så vil jeg udtale min store medynk til foreningen 066.

94: Viktor Degn, Hvide Sande. Lækkert et se dig helt i front igen.

Region Øst:

93: Gode gamle Mogens Stub o89

94: Henning Hansen 012. Alt til sydhavsøerne i denne omgang. Godt gået!

Dårlige flyvninger har jo også sine vindere, og det må være særligt flot. Stort tillykke til Jer alle.

Selv deltog jeg ikke på Osnabrück, men have alle duerne med i sektionen på to flyvninger fra Lüneborg. Det blev nogle gode flyvninger med fuld hjemkomst ret hurtigt. Sædvanen tro, lå alle vinderne i Aabenraa. KE. Brøgger på sporten, og Ismet Agca på den åbne. Tillykke til begge. Duerne faldt desværre så meget op gennem sektionen, at vi i den nordlige del var bagud med ca. 150 mpm, og ingen placeringer blandt de 100 bedste Det må vi tage med. Vores duer fik en glimrende træning.

I næste weekend står den så på Göttingen og Giesen. Så er vi med igen.

Jeg glæder mig over, at vi i vores klubhus havde tre sektionsvindere i denne uge: Kaj Jeppesen og to gange Holger Wittke. Godt gået drenge.

HJ.