Hvad står en en dueparaply i?

Der er ingen i vores forening, der aner, om de er købt eller solgt i resultatlisten på den åbne Osnabrück flyvning i lørdags. Selv om jeg ikke tror, at min den første på flyvningen, var i ompakningskurven, så har jeg ingen lyst til på nuværende at kommentere resultaterne. Ugens rose kan jeg dog godt få placeret hos Per Thomsen i 111, Vejen, der for fjerde gang i år er sektionsvinder på den åbne mellemdistance. Det er virkelig stærkt, derfor min store anerkendelse af din indsats.

Men hvad så med afsendelser til lørdag, det er forholdsvis lange flyvninger. Selv om duerne de sidste to weekender har haft hurtige og nemme flyvninger, så har de alligevel fået smidt rigtig meget vand i hovedet. Det er træls for duerne, og hvornår sætter det sig på deres psyke. De skal tilsyneladende igennem det igen på lørdag. Prognoserne viser godt flyvevejr i Tyskland, men i det nordtyske og i Sønderjylland venter der dem regnbyger. Vinden er igen gunstig. Man er jo ikke meget for at holde de bedste hjemme og lade dem få en sektionsflyvning. Speciel ikke hos os i 32, hvor sektionsflyvningen er fra Soltau, små 300 km. for mine duer.

Jeg vil ikke i denne uge plædere for tøm slaget, selv om jeg nok selv gør det.

HJ.