I skyggen af Antwerpen.

Nogle har ringet og beklaget, at vi ikke bare fik én due hjem til vores juletræsfest, mens andre har udtrykt, at der fik jeg rigtig skovlen under alle Antwerpen-fans. Hvis det sidste er tilfældet, så er min joke lykkedes. Nu må flyvninger fra Antwerpen på museum.

Mit og mange andres håb er, at Emmen kan forsvinde samme sted hen. Jeg kan forstå, at HB har opdaget Emmens uduelighed som station, så vi på lørdag skal flyve fra Soltau i stedet. Efter afstraffelsen med Antwerpen i lørdags, så ville jeg ikke have sendt duer til Emmen, men nu sender jeg 4 og 6 til Soltau. Vejret tegner lyst og kun varmen kan komme til at genere duerne. Afstandene er dog så små, at det ikke skulle få den store indflydelse.

Vi lurer på at sende vore unger med på kapflyvning for første gang på lørdag fra Trittau. De har nu haft 10 træningsflyvninger fra grænsen – 83 km.

HJ.