Igen ved tasterne.

Det var 14 dages skøn ferie. Bare slappe af, læse en bog eller to, gå ture, sole sig lidt og slutte dagen med en skøn middag i restauranten.

Vi holder ikke ferie om sommeren, når vi arbejder med duerne, og som pensionister kan man jo vælge at rejse, når tiden er passende.  Bodil havde virkeligt fortjent ferien, så hun lagde ud med at få en stor buket canarieblomster fra duerne og mig.

Vi kørte sådan set lavt blus med hensyn til duerne. Dels vidste vi, at de var i gode hænder hos vores nabo Holger Wittke og at det er en forholdsvis ”sovende tid”.

Det var noget af et chok at komme hjem til melding om Fugleinfluenza. Heldigt, at det ikke er midt i flyvesæsonen. Jeg kan huske, at vi sidste gang, vi røg ind i situationen, måtte vi kun lave auktioner, når blot duerne kom fra samme mand. Udstillinger kunne vi så ikke. Det er en passiv situation. Jeg fik også i en fart hentet de unger, som jeg havde købt i Aabenraa. Det var dejligt, for det var to superunger. Èn rigtig kanonhan fra Huub Hermans, og en skøn lille han fra Meldgård & Jeppesen. Jeg havde godt nok vurderet den til en hun på billedet, og det var dengang, de var gode. Den er imidlertid meget dynamisk, efter bror til ”New Kannibaal” 1023.

Jeg vil prøve at stille dem, det har jeg før haft succes med.

I skal lige have lidt billedstof fra vores ferie, så tænderne kan løbe lidt i vand.

img_3396

img_3399

img_3400

De kan også have mørke skyer dernede. Den dag gav den regn, men varmen 24-28 grader er der nu alligevel, og en let brise. Skønt

HJ.