Ingen kan spå om vejret på lørdag.

I går aftes lovede de regn i det sønderjyske her i formiddag, men hvad har vi haft, flot vejr med masser af sol og blå himmel. Så derfor, vi får sikkert fint vejr på lørdag.

Vi skal jo virkelig ud på afstanden på lørdag, så på trods af det barske flyvevejr de sidste par uger, så er der vel mange, som glæder sig. Det gør jeg også, selv om vi fik en ordentlig lussing i lørdags. Duerne kom fint hjem, men bare for sent. Mandag morgen sad vi ved morgenbordet, da en due pludselig kom trissende hen til køkkendøren. Det var ”1107”, som var hjemme igen fra den hårde flyvning fra Limburg, så nu har vi fuldt hus igen.1107 var på ingen måde udbrændt, så vores taknemlighed må igen gå til formentlig en tysk brevduemand, som har passet hende perfekt. Det var hendes søster 1169, som placerede sig flot fra selvsamme flyvning fra Limburg. Hun holdt pause i lørdags og skal nu af sted til Würzburg sammen med en anden søster ”1913”. En bror, den nok så kendte ”Lego Star Wards” skal af sted til Baden-Baden, så måske skal Keld Fredericia i København lige holde lidt øje med ham her i weekenden. Han kom dog fint fra Limburg for 14 dage siden.

En opringning og en mail i denne uge har glædet mig meget. Først ringede Frank Jensen fra 077 og fortalte, at de to duer, som var blevet sektionsvindere hos ham i weekenden var avlet efter den fantastiske hun, han købte hos mig for en del år siden. Denne hun er mor/ bedstemor til 33 sektionsvindere. Hun er avlet på en han af det gamle 255-blod og en importeret hun fra Flor Vervoort. Så fik jeg en mail fra Lisbet & Kim i 242 ”Brøndby”. De købte 485 ”Regionalen” på min auktion. En ét-års datter efter hende var i lørdags blevet gruppevinder på Bremen sport.

Jeg har også hørt fra nogle, som købte på min auktion, hvor afkommet kører knap så godt. Det er imidlertid rart at følge dem.

Til slut en bøn: Må alle vore duer blive løsladt rigtigt på lørdag!

HJ.