Jef De Wilder, St. Kat. Waver, Belgien

Vi var der igen, og de kendte næsten alle turen, for stole på græsplænen var hurtigt optaget. Solen skinnede, og vi kunne hente øl og vand ad libitum.

Der var slet ikke så mange duer, som før. Avlsduerne var flyttet hen til bror Victor. Vi fik nogle af kapflyverne i hånden, og de var som sædvanlig skønne, for Jef kræver god fjerdragt og bygning. Han vil ikke have, at en due går i to stykker, når man har den i hånden.

img_3364

I det suveræne hæfte, som M&C altid laver til os, og som vi får udleveret i bussen, når vi starter turen, var der en flot artikel om Jef. Den var hentet fra DE DUIF, og Henrik havde oversat den. Det ville da være en god ide, om Bjarne Borresen fik den til Brevduen.

img_3366

Bente holder altid duen, når vi skal have et suverænt godt billede. Det er da godt nok noget af en han denne r.bd., og Bente, du skal lige huske at lægge duens ben op under halen. Det er en petitesse, men du vil gerne det perfekte, det ved jeg.

Nede i haven gik der nogle sommerunger, som vi kunne gøre køb på. Jeg havde nogle stykker i hånden, og det var bare kræs og efter berømtheden 480. De kom naturligvis med i bussen, købt af andre end jeg. Der var også nogle få senunger, som gik i det forreste rum. De var til 125 euro, og de blev alle solgt.

Tommy har altid haft en god afsætning, når vi kom til Jef. Det var der også i år, men slet ikke i samme grad, som tidligere.

Der var meget hyggeligt i haven, og inden vi skulle af sted, fik vi hotdogs fra en Belgisk Pølsevogn. Jeg fik også lavet en række billeder:

img_3370

Det er vores chauffør Bjarne, der styrer rækken.

img_3363 img_3371

Vi skal altid have familiebilledet og råbe hurra.

HJ.