Kat. 13 og 14.

Bulck-blodet er hot. I Tyskland, Holland, Belgien, Storbritannien og Danmark har det manifesteret sig de sidste mange år. Det har udviklet sig via utroligt dygtigt avlsarbejde i specielt Belgien. Én af de bedste linjer i avlsarbejdet er udviklet af Patrick Boeckx. På linjer efter “Kittel” og “Greipel” har han udviklet “Sagan” og “Sagan 2”. Duer efter denne linje har lavet store resultater over alt i Europa. Sidste år kunne jeg jo heller ikke dy mig, jeg måtte have fat i nogle af disse Sagan duer. Direkte køb er jo næsten altid umuligt pgr. af prisen, men via M&C fandt jeg frem til et par tyske slag, som har arbejdet med disse duer i nogle år. Fra Andreas & Heinrich Ullrich var der pludselig en indavlet Sagan-han på auktion hos M&C. Her et billede af ham:

En flot han, som jeg parrede med en datter af vores Bulck grundpar, og de er forældre til kat. 13 og 14.

227-23-1333

Kat. 14 227-23-1334:

To velbyggede unger, velegnede til indkryds på stort set alle linjer.

HJ.