Kat. 17 og 18.

Flere har sikkert manglet en unge fra det gamle og meget rene  Bulck avlspar. Den kommer så nu. Der var tre efter parret i foråret, men efterspørgslen på unger efter det par har været temmelig stort, så to blev solgt som små. Unger efter dette meget rene Bulck – par egner sig bedste til krydsningsparringer. I har sikkert også stødt på parrets stamtavle ved flere af de andre unger, og på stamtavlerne bag vores bedste kapflyvere vil I opleve dette par og i særdeleshed hannen, som florerer mange gange. Kat. nr. 17 er en hanunge efter parret. Noget kantet bygget, men med en opførsel, der skiller sig lidt ud fra de andre unger, parret har haft. Den gør altid opmærksom på sig selv, men på en positiv måde, som tiltaler mig. Med en lidt mindre, men velbygget hun, vil den kunne lave kvalitetsafkom.

Kat. 17  227-23-1341.

Sidste år købte Michael Th. og jeg – via M&C – to skønne meget indavlede “KITTEL” blåbrogede hanner hos Andreas & Heinrich Ullrich i Tyskland. Den ene af dem havde vi i starten meget bøvl med. Den var umiddelbart kun til hanner. Den gik i starten hos Michael, men da jeg har rigelig med plads kom den over til mig i foråret. På det tidspunkt var der en fornem auktion af Sagan duer på M&C. Denne gren af Bulck duerne har jeg haft meget fornøjelse af, så jeg fik hold i en særdeles smuk og velbygget hun. Den blev sat ind i rummet, hvor den b.br. han gik selv. Hun var egentlig ret parrelysten, men det var han ligeglad med. Hun måtte tage imod flere tæv, men efter 14 dage skete der virkelig en ændring, for pludselig lå de og hyggede i et hjørne på gulvet. Så blev de sat ind i én af de avlskasser, som jeg har for enden af fodergangen. Her fik de i løbet af sommeren lavet unger til både Michael og mig. Kat. 18 er således en skøn lille hanunge efter dette par. Den er noget yngre end de andre og heller ikke trænet, men den kan fuldt ud bruges til vinteravl.

Kat. 18  227-23-1348

 

Så er de alle til på lørdag fremvist. De næste dage i ugen vil jeg fortælle lidt om arrangementet på lørdag. Det tegner jo foreløbigt til meget godt vejr, så vi rigtigt kan komme til at hygge os i haven.

HJ.