Kat. 2. 227-14-1340 U

Det er så “Smukke”. Hun er sommerunge fra 2014. Rolig, velbygget og køn. Hun passede faktisk til en lille han i avlsslaget, der var købt via M&C fra Marcel Aelbrecht. Den var lidt urolig, så det var måske et godt match. De to 1. kulds unger efter dem var bb. hunner. Den ene meget velbygget og den anden en tosse. De fløj begge godt som unger, men tossen var umulig at indpasse på flyveslaget året efter. Den anden klarede det fint og blev virkelig en topper lige til den nåede Osnabrück, så var hun væk. Jeg gad ikke mere den urolige Marcel Aelbrecht due, så jeg aflivede den. I stedet købte jeg kat. 1, og sammen kom de til at avle en flok rigtig gode unger. Jeg har i kat. 1 fortalt om dem. I mine øjne vil kat.1 og 2 sammen være noget af et røverkøb.

HJ.

Nb. der kommer én mere i eftermiddag.