Klar til sidste afdeling i år.

Det er nu ikke så mange, jeg har fit for fight, men så er ungerne heldigvis klar. De klarede sig fint i lørdags. Kun én kom ikke. Det blev Van den Bulck ungernes store dag. Det blæste lidt for kraftig fra vest i lørdags. Alle vores gamle duer kom ganske enkelt ind fra øst og nord øst, og det giver ikke topplaceringer. 1010 var dog så langt fremme, at hun redede sig en placering som nr. 16 i sektionen. Toppen lå hos sektionens slag i nærheden af Lillebælt med John Engel som vinder igen.

Ungerne havde det derfor også svært, men en enkelt af Bulck ungerne kom dog ind direkte fra syd og noget foran de andre. Holger Wittke fik også én af samme familie lige efter min, så de har fulgtes ad. Den er også af samme familie via Stefan Lambrecht. Bedst var det dog, at 24 af mine afsendte var hjemme lige godt middag, og det var vist rigtig godt i lørdags.

Nu skifter vejret lidt, til det varmere, og det kan godt komme til at påvirke vores kapflyvninger på lørdag, selv om vinden holder sig fra det østlige hjørne.

Weekendens største oplevelse bliver sandsynligvis sponsorflyvningen fra Giesen, så selv om jeg ikke er overbemandet med duer her til slut, så sender jeg to duer, bl.a. en ét års. Jeg skal simpelt hen deltage. sportsflyvningen fra Hannover skal også have min deltagelse, mens den åbne ikke siger mig noget som helst. Jeg er også nødt til at sende på sektionens sportsflyvning, da jeg ligger pænt med til mesterskabet der. 24 unger skal også med i sektionen fra Garlstorf 264 km. Det er nok dem, jeg glæder mig mest til at se.

HJ.