Kom og se duerne.

Duerne er tæt på at være færdige med den sidste slagfjer. Jeg kan godt love en god oplevelse for de, der kommer og får dem i hånden. Vi holder åbent hus hele dagen både i morgen og søndag.

En læser har skrevet og spurgt mig, om jeg ikke kunne angive cremen af slagets meget stærkt flyvende enkehunner. Det vil jeg meget gerne, så de står samlet til vurdering. I kronologisk rækkefølge efter katalognummer er det:

Kat. Nr. 09”Miss Geerinckx”, nr. 10 ”Miss” Taranta”, nr. 30 “Regionalen”-485, nr. 31 “Flor Lilje”, nr. 32 “Inbred 255”, nr. 34 “Tommy ES” og nr. 36 “Spirit”. De har alle fløjet på mellemdistancen. Har den ene ikke ligget i den absolutte frontgruppe, så har én af de andre. Nogle gange har der været 2 og 3 af dem med helt i front. Bedst selvfølgelig ”Regionalen”, men de andre har været fremragende til at bakke hende op i de sidste to år.

Jeg må retfærdigvis også nævne nr. 35 ”Præmieslugeren”, som fra sæsonstart blev sat til at flyve sektionsflyvninger og med den opgave at vinde sektionens singlemesterskab. I starten gik det strygende, men hun tabte pusten til sidst og havnede som nr. 6 til det mesterskab. Alligevel fremragende af den lidt ældre hun, som i sine unge dage var 6. es. due i DdB.

Jeg håber at se mange de næste par dage.

HJ.