“Lego Star Wards”

Efter et godt ophold i Sverige er ”1914” på vej hjem over. Han startede formentlig søndag morgen, men landede så i den landskendte tv-duekoloni i Købh. Her er han blevet plejet og overtages i aften af Jørn Boklund, som vil sende den med Johs. Markussen hjem på tirsdag. Det er en fyrstelig behandling, som han har fået, ”Lego Star Wards”, men man fristes også til at mene, han selv har opsøgt det.

Selv om vejrprognoserne er temmelig utroværdige i øjeblikket, så tror jeg at duerne til Jylland får en pæn omgang medvind hjem fra de tyske stationer på lørdag. Der har været en tendens til meldinger om sydøstlig vind, men det forbliver nok ren sydlig vind.

Efter vore ét-års gode præstationer i lørdags, bliver 4 af dem forfremmet til Ddb-flyvning – sportsflyvningen. Alt det skiftet om med parringer og nye reder har nok påvirket hunnerne mest. De er blevet ret tilbøjelige til at opfører sig lesbiske. De opholder sig ganske vist bag tremmelåge, men når de er nede for at spise eller ude for at flyve, kan de godt være lidt lumre ved hinanden, så træningerne skal nok intensiveres lidt i næste uge.

HJ.