Lidt orientering.

Det er så haven, hvor I har muligheden for at hygge Jer på lørdag formiddag. Eventuelt også købe en fornyelse til slaget derhjemme. Ud over de 18 unger på auktionen, så er der mulighed for at se og håndtere de ældre kapflyvere og avlsduer, som kommer på M&C med start den 30 okt.

Slaget skal også væk, men ikke før til næste forår/sommer, så det kan lade sig gøre at stille duerne.

Vi starter auktionen med en mindstepris på 500 kr. Er man eventuelt forhindret i at være til stede, så kan man lave et kommisionsbud ved at sende det  med SMS til min telefon 61 71 07 66. Gør man det, så vil auktionarius byde med for dig, så længe beløbet rækker. Skulle du få duen, så kan den afhentes, når du får tid. – Man kan også ringe på nummeret og få råd eller bare en snak om duerne.

Hvis du har i sinde at købe en unge, så tag venligst en kurv eller kasse med til transporten.

Jeg har lagt mærke til, at artiklerne med de første kat. numre ikke umiddelbart kommer frem, når hjemmesiden åbnes. Det kan du råde bod på ved at trykke på arkiv og vælge august måned.

Tilbage er der vel så kun at sige: Nyd et par timer i vores skønne have, som i tidens løb har været base for synet af mere end 200 sektionsvindere, flere regions og gruppevindere, samt en landsvinder.

Vi ses på lørdag.

HJ.