Lige lidt om dagligdagen nu.

De hundrede første duer ved Dapirace er nu på auktion hos M&C. I år er det særligt de tyske one loft tonser, der ryger op i pris. Tyskerne dominerer også på mange af oneloft slagene rundt om i verdenen. Heldigvis var der en dansker på toppen i Dapirace.

Der var ydermere mange danske duer med fremme, men de kommer ikke op i pris for deres præstation. Mest grel i mine øjne nr. 19 på flyvningen, en dejlig tavlet due fra Evald Jensen, o76, som i år er dansk mester på sporten og vinder af MVL-CUP. Slaget har hentet masser af toppræstationer i rigtig mange år. Duerne på slaget er af afstamning Jos Thoné.

Auktionen slutter på søndag, så der er lidt tid endnu til at finde en fornuftig fornyelse af bestanden.

Hos os selv skal i lige se unger efter vores fornyelse. Et par duer af Van den Bulck(Kittel) afstamning. Parret går hos Dino&Henrik i Aabenraa, men jeg har fået en del unger i løbet af året. De to ældste har fløjet alle kapflyvningerne med flotte resultater. Den ene endda som første unge hjemme næsten hver gang. Jeg har lige taget et par billeder af de 4 yngste. Alle ungerne er meget tillidsfulde, godt byggede og flyvevillige.

De har deres eget rum, men de har ikke nogen problemer med at løbe ad fodergangen hen til ud flyvningen. De to ældste flyver meget. Jeg synes, de er meget spændende, og jeg glæder mig til at flyve med 1-2. kuld til næste år. En hanunge er allerede indstillet på flyveslaget. De to ældste er begge hunner, så de må lige vente lidt.

I næste uge starter vi turen til Belgien med MVL bussen. Tommy har det fint og skal derfor med.

HJ.