Lige ved og næsten.

Jeg lovede i sidste blog at vise nogle hunner fra vores dreamteam, som må have været meget tæt på en es. due placering. Specielt ”Inbred 255”-395. Sidste år fløj hun, som ét-års, fremragende, men kom ikke med på listen. Det samme sker så igen i år, hvor hun i min bevidsthed klart står som min næstbedste hun efter 485. Jeg har kigget lidt på, hvorfor hun får det billede hos mig. Jeg har stort set sørget for, at hun og 485 blev sendt på hver sin mellemdistanceflyvning. Min konklusion er blevet, efter længere tids granskning, at hun har været befrieren. På flyvninger, hvor jeg har kunnet se på duernes hjemkomst sydpå, at der har været meget få duer i de første flokke, da har hun ofte forløst spændingen ved at sidde med helt fremme. Det er på sådanne dage, at man kan blive sat til mesterskaberne. Alene af den grund er hun meget værdifuld, og man forstår ikke, at hun ikke skal have en plads på es-listerne. Hun er imidlertid ikke så skarp på de hurtige flyvninger, men her har jeg haft andre hunner, som har kunnet sidde med. Hun har i øvrigt to unger med i finalen i Aabenraa i morgen.

Miss Geerinckx har også mange topplaceringer både i 1011 og 1012.

Jeg har ikke et billede af en tredje hun, som også har gjort det fremragende: 227-10-354. Datter på ”Porsche” og ”Lone”-1104.

Her efter sæsonen er jeg blevet ringet op af Erik Henriksen i 059, som er meget glad for en datter efter 255/240, som han købte på auktion for nogle år siden. Den er bl.a. mor til 1.es.due hunner i sektion 11 i år og til 2. es. due hanner i sektion 11 i år. Der er avlet rigtig mange efter hende, som har fløjet i top, samt børnebørn efter hende. Også Mogens Hjelmager har fortalt, at han har 2. es. due hun i sektion 60 i år, avlet på en søster til den hos Erik Henriksen. Disse hunner er jo søskende til 1101, 1104, 57 og 1111, som alle har avlet godt hos os. – Det varmer, når nogen giver udtryk for glæde ved de duer, som er købt hos os.

I morgen skal vi vel alle af sted til Aabenraa for at opleve brevduesportens helt store arrangement med finalen i MVL-CUP.

Vi ses.

HJ.