Lummert,lummert…

I lørdags var der heldigvis også en hel del vind fra øst med en streg til nord. På de lange stationer er hjemkomsten omkring 50 %. Det er ikke godt nok. På sektionsflyvningerne kunne duerne nå hjem, inden varmen blev en svær modstander.

Vi havde også landsflyvning fra Würzburg. Her havde Anders Brøbech de tre første. Flot, men også meget dominerende. Duerne på denne station klarede sig næsten lige så godt, som dem på mellemdistancen fra Minden. Jeg havde nu forudset Mindenflyvningen. Den er næsten lige så slem som Osnabrück, når vejret er sådan. Jeg sender ikke mine med under de forhold.

De var i stedet med på sektionsflyvning på 245 km. Her kom de fint fra, men blev konkurrencemæssigt gennembanket af duerne i Aabenraa. Det ved vi på forhånd, men det er en god træning for vore duer, ikke mindst for vore unger.

Men der blev nu alligevel nogle flotte regionsvindere:

På sportsflyvningen:

Syd: Michael Hansen 227 – min forening.

Nord:Tage Graversen 172 – endelig var vinden til vestkysten.

Øst: Finn Hansen 087.

På den åbne flyvning: 

Syd: Jens Jensen 156 – Esbjerg

Nord: Victor Degn Hvide Sande med 2 duer.

Øst: Flemming Petersen 037

Tillykke til alle vinderne.

Vi havde en dejlig dag i haven. Vores duer placerede sig fint i Kolding. Mest imponeret var jeg dog over ungerne. Vi havde 18 med. Den første var pænt med fremme. De kom én ad gangen, men alle var hjemme , inden der var gået en time.

I næste uge vil vi med igen på DdB.

HJ.