Mens vi venter.

Så blev det til årets første udsættelse i vores område. Fornuftig nok for mig at se. Selv om Halstenbek kun er 218 km. til mit slag, så kunne duerne godt blive pænt våde, hvis de var blevet sluppet. Nu må vi nøjes med Enkeltstarten i Frankrig som spændingsmoment i dag. Vejrudsigten til i morgen ser pæn ud, men det gjorde den også i går til i dag. – Det er ikke så nemt, når vi når her hen midtsommers.

Sidste lørdag fra Hannover var min superstar “2410” så uheldig at flyve imod. Han blev alligevel nr. 5 i sektionen, og det var hans 10ende topplacering i år, men det går ikke så godt. Hans højre vinge er nok mere skadet, end jeg i første omgang havde troet, men her er han, min flotte og dygtige superhan:

Ja, han sidder bare og er klar til at sende igen, men hans ene vinge tillader det ikke, og måske ikke foreløbig. Han kravler nærmest op i reden, selv om den ligger i næst nederste række. Jeg har ingen duer i den nederste, da jeg så skulle på knæ for at hente en due ud fra de alt for dybe reder, og i øvrigt elendige reder. Hold Jer fra dem fremover.

Efter lidt nærmere eftersyn af resultaterne i lørdags faldt jeg over et meget glædeligt, flot, men også overraskende resultat for Mogens Hjelmager, der havde sine 4 sportsduer først i sektionen fra Garlstorf. Den første endda som regionsvinder. Stort tillykke til Mogens, som åbenbart er blevet lidt mere sporty i indstillingen. For år tilbage havde han intet tilovers for sportsflyvningen, men hyldede kun tonser flyvningerne – de åbne. Dem var han også god til, men alle lærer med årene, også Mogens, som har udviklet sig til en seriøs og dygtig brevduemand.

Held med Vingegaard og flyvningerne i morgen.

HJ.