Mit røverkøb mm.

Jeg lovede at præsentere mit røverkøb, mens jeg var på ferie. For en tusse fik jeg hold i denne skønne han fra Huub Hermans.

Faderen

Moder.

 I min læsning af brevduebladet på Altanen faldt jeg meget over en artikel af Jaak Nouwen, formentlig oversat af Bjarne Borresen. Afsnittet om familiekonkurrence, hvor børnebørnene får lov til at købe hver sin unge hos Natural avlsstation. 7 i alt med forskellige farver, og så konkurrerer de hver med deres due mod hinanden hver weekend. Super god idé, som bestemt kunne sprede noget interesse for brevduesporten her i landet.

Han er blevet for gammel til at flyve det hårde mellemdistance program, så han beholder sine langflyvere og så nogle sprintduer til vitessen.  Det var nok en overraskende konklusion, men den er faktisk rigtig, når jeg tænker nærmere over det. En rigtig god artikel, jeg kan blot ikke lide hans sammenligning mellem mennesket og så duerne. Generelt er det urealistisk, men for at peppe lidt, vel passabel.

Jeg læste også Dagsordenen og især flyveplanen til på lørdag. Der er mange forslag om ændringer. Mon det går sådan rent økonomisk? Men ellers kan jeg da godt se mange fornuftige forslag. Lige ved siden af flyveplanen var der et læserindlæg af Lars Russkov 081. Jeg kan fint se deres afstandsproblem med Henstedt, hvor de kun har 135 km. I stedet foreslår de Soltau, hvor der er 210 km. Jeg er enig, man bør ikke have mellemdistanceflyvninger under 200 km.

Både Esbjerg og Vejle ønsker Minden i stedet for den i mange områder forhadte Osnabrück. Det er ingen hemmelighed, at jeg vil støtte dette forslag, og det gør vi alle i sektion 32. Jeg håber, der er mange, der vil støtte dette ændringsforslag.

Jeg glæder mig til at være med i mødet og følge dets forløb.

HJ.