Mvl – bussen 3.

Lørdagen startede med at køre hen til Ulrich Lemmens. Ham kender vi vel alle, og vi har også været ved ham med bussen før. Nu er han vel færdig med sit projekt til ca. 800.000 euro. Det er flot med stort flyveslag, stort avlsslag og dejligt hus. Allervigtigst nok en smuk kone, som arbejder fuldt med på dueprojektet. Det er også blevet til to børn.

Resultaterne har i år været helt i top med “DE GUST” familien, der går som en rød tråd igennem hele arbejdet med duerne. Sådan er det, en topdue kan skabe det hele. Hos Roziers er det Queen L, hos Gert Heylen “JACKPOT” og hos Undertegnede “255”. M&J er jo i gang med “NEW KANNIBAAL -1023”.

Men vi er hos ULrich, og han havde i øvrigt tilrettelagt hele dagen, og det var i hans vitesse-klubhus, vi om aftenen virkelig skulle hygge os.Her venter alle på duer fra kapflyvning, 80m km, tror jeg. Ulrich havde 97 med, og 7 kom samlet ind fra en lidt skæv retning, men med placeringer fra 3 til 10. Det var en såkaldt ronde-flyvning, hvor man, efter duerne er indleveret, trækker lod om stedet, hvor duerne skal løslades. Han havde trukket nord, altså fra Holland. Det var lidt koldt at sidde der, men det var heldigvis ikke så lang en flyvning. Der kom dog duer hele tiden, mens vi var der.- Det er naturligvis unger, de flyver med.

Her en del af slaget. Vi kom ikke ind i slaget. Det er sjældent vi får lov til det på de slag, vi kommer rundt til.

Her er vi inde i avlsslaget. Sidst, vi var der, var der kun lagt beton til slaget.

Ulrich er en super god fortæller, så her lytter vi ved slaget

Min kone hjælper også, når der skal trænes duer. Her er det Ulrichs unge kone, der er i gang.

Det var en virkelig god formiddag hos Ulrich. Vi fik flutes, så vi kunne klare eftermiddagens besøg. Det var hos to meget stærke vitesse slag, som omhyggeligt var udvalgt til os.

HJ: