MVL-bussen 4

Så er vi kommet til lørdag eftermiddag, og besøg hos to meget stærke vitesse slag. De er temmelig suveræne i Ulrich Lemmens vitesse klub. Den første, vi kom til var Cois Huybrecths.

Bussen ankom til et åbent areal, hvor mange parceller var tilknyttet. Herfra kunne vi se ind til vort næste slag. Læg mærke til, hvor der bruges grønt net til beskyttelse mod regn og blæst.

Flyveslaget højt beliggende. Sikkert fordelagtigt, når man flyver vitessen, hvor indgang er uhyre vigtig. I garagen var opstillet bure med unger til salg. Cois fløj også på den korte mellemdistance, og det var han også meget skarp til. Når han flyver på mellemdistancen må han i en anden klub, hvor man gør det. Man kan også flyve i “Tienverbond”, som er en sammenslutning af ti klubber, altså ca. 500 medlemmer. Her vandt han så meget, at flere  klubber skiftede til et andet Verbond. Tja! lidt andet end i Danmark, hvor man blot smider folk ud. Så fuld forståelse for trængslen i garagen.

Store kapaciteter ved burene.

Tommy havde forståeligt meget travlt i garagen. Det er sådanne slag, man skal besøge, hvis man vil til Belgien for at købe duer. Priserne lå fra 100 -250 euro, men så er der kun ringkort og ingen stamtavle for det meste.

HJ.