MVL bussen 5.

Vort sidste besøg skulle foregå hos et endnu stærkere vitesse slag, René Reynders.

Regnen blev ved med at drille os, så vi måtte i læ her. Vi ser Reynders tv. så følger Ulrich Lemmens, Jesper Jungløv, som nu er bosat i Belgien og medlem i den klub vi er hos på dagen.

Pludselig var solen der, og vi kunne nærme os slaget. Reynders er startet som ung sammen med sin far, og er fortsat i samme spor med udelukkende at flyve på vitessen. Selv om det kun er 80 km. ,så kræver det meget at være i top. Både træning og en suveræn due flok er nødvendigt. Slaget her vandt lørdagens flyvning, men det var ikke den afkrydsede. Da vi senere kom til klubben hilste vi på ham, som havde krydsede, og spillet sin første. Selvfølgelig højt placeret. Han kunne hæve over 700 euro i præmie. Måske én af grundene til at ret mange stadig flyver disse korte flyvninger.

Her viser han stolt nogle af sine bedste avlere frem. Vi fik også set hans bedste kapflyvere og unger efter dem, de blev købt, og så var han inde og hente en kurvfuld med ca 30 dage gamle unger. Det var virkeligt skønne unger. Kurven blev tømt, og Tommy gik tør for kasser, jo, det var godt nok.

Vi skulle videre og det var til grill aften i deres klub. Godt gammeldags klubhus. Vi blev bænket og fik købt et eller to øl/vand kort, som kunne bruges, når vi hentede fra en . fremragende bestand af belgiske øl. Medlemmerne kom cyklende og få andre i biler.

Mange af os fik en plads på verandaen, da de ældre medlemmer havde deres faste pladser inde i det store rum. Der fik Tommy og jeg en plads. Jeg kunne observere, hvordan belgierne ankom efter dagens kapflyvning, og da René Reynders ankom fik han et tillykke på belgisk og et klap på skulderen af de nærmeste. Han reagerede med lidt genert at trække sig. Han var også i den situation flere gange i sæsonen. Men hold da op, sikke noget grill mad, bedre end jeg tidligere har smagt det.

Efter endt og flot arbejde kunne Christian  sætte sig og nyde en skøn belgisk øl. Den er vist opkaldt efter Ulrich Lemmens bedste due.

Det var en god tur, og vi glæder os til næste år.

HJ.