MVL- BUSSEN hjemme igen.

Vi kørte i en af busserne fra Sønderjysk Fodbold. Det gjorde grænsepassagen lidt nemmere. Vi havde dog ikke så mange duer med hjem, som tidligere år, men vi havde mange super oplevelser med hjem.

Første besøg: HERBOTS.

Af én eller anden grund havde jeg ikke de store forventninger til dette besøg, men jeg kom til at elske det. Min forventning var, at vi blot kom til at se uden duer i hånden, og uden fortælling om arbejdet med duerne. Begge dele fik vi. Det var skønt at være med til, og da først de kom frem med deres topavlere og berømte topflyvere, så var vi helt solgt. Vi sad indendørs og kunne studere uden det elendige vejr uden for. Da den gamle kom frem og satte sig til rette var det ekstra stort.

Her har den gamle chef, Filip Herbots indfundet sig. Han virkede meget stolt af deres duer. Vi fik kaffe mv. her. Niels Arne og Bente så veltilfredse ud, og HH Brøbech meget undersøgende.

Her var Paul Mc Burnie meget studerende.

 

Vi var opdelt i tre hold. De to kunne være indendørs, og det sidste uden for, hvor man kunne købe unger, pris: 250-500 euro.

Men indenfor var vi også samlet for at høre dyrlæge Raf Herbots. Her fik vi at vide, hvad vi burde give duerne i de forskellige årstider. Avl – flyvning – fældning. Det var spændende at høre på, og hans produkter var klar til at forebygge alle problemer. Tja! Jeg tror at mange her brugte deres mønter til at købe, så der måske ikke var noget tilbage til at købe en lille unge. Jeg er nu meget godt tilfreds med mine produkter fra Henk De Weerd, så jeg havde råd til en lille unge eller to senere på turen.

HJ