Næste skridt

I dag blev de ældste unger flyttet til ungeslaget sammen med nogle redeskåle og mødrene. Fædrene sidder så lidt forundret tilbage i rederne. Tiden er inde til brug af Gerry Plus, så de ikke æder sig for tunge.

Om et par dage kommer de også ud og flyve. Der er dog nogle reder, hvor der er blevet trukket dobbelt, og de har små unger nu. De bliver fodret med avlsfoder i rederne. Det er lidt af en balancegang i øjeblikket, men snart er det ovre med unger i flyveslaget, og vi skal i gang med at træne, når vejret tillader det.

I ungeslaget har hunnerne travlt med at æde avlsblanding og diverse tilskudsprodukter, så de lige kan hjælpe ungerne et lille stykke mere på vej. Det var ret spændende at tage ungerne fra. De var dog alle tip-top, så ingen ringe til genbrug. Jeg kan også mærke, når jeg er inde ved dem i ungeslaget, at der ikke i år er nogen med “rotteræs” i hovedet. Det er skønt, for så behøver jeg heller ikke at fjerne nogen af den grund. De blev både gamle og unge, støvsuget for det uvæsen sidste år.

I avlsslaget ligger de nu med små unger. 1. kuld blev udruget i flyveslaget.

IMG_3139

Pladsen i ungeslaget er udfyldt så længe de gamle er der. Man lige skimte en “Tommy Silverboy” imellem.

Så er det i øvrigt også i morgen man begynder at modtage unger hos DAPIRACE. Det er spændende med så mange udenlandske topslag mellem deltagerne.

HJ.