Næsten for gode flyvninger i lørdags.

Men vi var heldige. For i Tyskland åbnede der sig en korridor hjemover ret tidligt lørdag, og med sydlige vinde kom det til at gå over stok og sten. Her i Jylland var der mere eller mindre tæt overskyet, men det var ikke stillestående vejr, og så kan det godt lade sig gøre at flyve.

Lidt synd, at nordjyderne aflyste deres flyvninger. Til deres undskyldninger gælder dog, at det fredag var meget vanskeligt at vurdere lørdagsvejret i Jylland. Vi var lidt mere heldig med de nordtyske forudsigelser. I øvrigt synes jeg, vejrprofeterne lægger lige så dårligt ud, som sidste år, og nu skal vi i gang i DdB??

I lighed med de andre sektioner i Region Syd, så har vi nu haft tre virkelig gode lørdage (fredag), hvor duerne har fået pumpet noget selvtillid ind og også mange gode kilometer i vingerne. Vores flyvninger har været på 207, 227 og 263 km. – Fint.

I lørdags fra Garlstorf fik vi endelig sektionsvinderne her i nord. Det var Holger Wittke – ikke længere et talent, men en stjerne. Han vandt både sport og åben. Stort tillykke. Han kan i øvrigt ses på TV syd hver aften, hvor han med sine duer deltager i et reklameprogram om formidling om meddelelser. I øjeblikket er hans duer også de hurtigste i området. Vi burde have blandet os, når muligheden bød sig. Trods sejre i foreningen, måtte vi nøjes med placeringer i sektionen: 3 og 4 på sport og 17, 18 og 19 på den åbne. Det kunne godt have været bedre. Vi fik dog alle duerne hjem, så vi prøver igen i næste uge.

Det ser ud som om, vi skal til at have rigtig flot vejr, men også med østlig vind. Hvis vejret er rent, så gør det ikke noget, men det medfører ofte uro med torden osv. En skam, vi ikke kan indlevere til Soltau fredag, så kan vi nemlig selv tage et ansvar for duerne.

Jeg hører dog til dem, der sender mange på DdB. Det er helt anderledes flyvninger end dem vi har i sektionen. De kræver mere af duerne, og det ser jeg gerne.

Vi skulle gerne have gennemført en træning på 80 km én af dagene. I dag er det helt umuligt her.

HJ.