Nordvestlig vind.

Mange har givet udtryk for, at de gerne snart så en nordvestlig vind til vore flyvninger. Duerne skal arbejde noget mere, så topduerne bedre kan styre slagets gang. Det er jeg ret enig i, så prognoserne om netop denne vind og ret frisk og klart vejr giver nu muligheden på lørdag.

Vi skal nok få gode flyvninger. Jeg mangler desværre stadig mine fire topduer fra Antwerpen, så jeg opgiver at fortsætte til langflyvermesterskabet og nøjes med at sende én til overnatningsflyvningen. Til Minden prøver jeg at stille et godt hold. Desværre dummede vores tophan ”389” sig i går. Hannerne blev lukket ud over middag, op de fløj lystigt, herligt, for det viser god form. De blev kaldt ind sidst på eftermiddagen, da det var begyndt at regne kraftigt.  Kl. 22 om aftenen, hvor jeg netop skulle se tv-avis, fik jeg øje på 389, som sad derude og ville ind, dyngvåd. Han havde altså været på udflugt. Håbløst, når han skulle bruge sin gode form på Minden. Jeg har talt meget på fingrene, men lader ham blive hjemme til fredag, så han kan restituere en dag mere. Han får så Soltau i stedet.

Vi er ved at nærme os slutspurten, så jeg har skiftet til at fodre med Varimax og Drapa-blanding, samt masser af Hemolyt 40 i vandet.

HJ.