Nu bliver det med varme.

I sidste weekend var vejret temmelig umuligt. Nogle flyvninger blev fløjet om fredagen, andre om lørdagen og Ddb flyvninger om søndagen. Det ser lidt broget ud, men det var også svært. Løsladerne har vanskelige tider lige nu. Til på lørdag er Baden Baden forkortet til Würzburg. Nu vil alle fanatikerne nok brøle løs, men løsladerne har deres fornemste opgave i hensynet til duerne.

Varmen har også ramt mig, så jeg vil nøjes med at beskrive resultaterne i min egen sektion. Vi fløj fra Zarrentin om lørdagen. Ungeflyvningen havde vi aflyst. Der var en solid syd – østlig vind, og det satte gang i vores gamle duer. I Aabenraa var vinderne tæt på 2000 mpm. På Sporten var det med Henry Rieder, endda med to duer, som vinder. På den åbne Meldgaard & Jeppesen med tre duer i front. Jeg havde kun ét års med, og de kunne slet ikke tumle den høje fart. De enten fløj forvirret rundt ved hjemkomsten og andre kom hjem nord fra. Vi fik dog en placering som nr. 31 i sektionen. Godt vi ikke havde ungerne med.

Om søndagen fløj vi så Ddb med ret pæn vestenvind. Det gav sejre til den østlige side af sektionen. På sportsflyvningen fik vi en vinder i min forening, nemlig Kaj Jeppesen. Den åbne gik dog til Meldgaard & Jeppesen, helt flot. Giesen gik til Sønderborg ved Ivan Hansen.

Stort tillykke til alle vinderne, og det bliver dejligt på lørdag – i haven.

“Tommy” blev købt på Landsudstillingen, fredag aften for nogle år siden. Jeg har ikke selv fået det store ud af avlen, men Bente og Niels Arne købte en lille fin hvid hununge(Tommeline) efter ham. Denne hun har avlet flere top duer hos dem, og i søndags vandt én af dem i sektionen fra Giesen, flot og dejligt, synes jeg.

“Tommy” er solgt videre til Østen via M&C.

HJ.