Nu vil vi godt i gang med noget vestenvind.

Vi har fået nok af den farlige cocktail, varme, sydøstenvind, og så oven i købet lidt snusk i vejret.

Der sker ganske enkelt det, at duerne drøner mod Danmark, og med østenvind og varme, så falder de hurtigt i ”søvn” og flyver på rygraden, om man kan sige det sådan. Hvis de sidder i en flok, der flyver ret tæt på hjemslaget, så opdager de det og får slået fra, ellers får de mange km med at flyve den modsatte vej, og så får vi dem fra nord. For ét års, der hver gang har ramt, men nu ikke gør det, kan det blive en tur til Skagen eller Norge, og så er der problemer.

Vi mangler tre af vores absolutte tophanner, to af dem ét års. Det er chokerende. Man skal have flere dage om at komme til hægterne igen. Vi går hver dag og spejder. Kommer de 1211 – 1225 -1114 dog ikke snart. Deres hunner mangler dem jo, og jeg gør det også. Vi havde sendt 1211 og 1225 på Sportsholdet, ganske enkelt for at vinde den flyvning.

Det var da godt nok uheldigt, at de blev sluppet med sjællandske duer, men det skulle jo gå værst ud over dem.

Vi havde ellers en stor dag i Kolding med to sektionsvindere. På sportsflyvningen sejrede Team Thomsen, og på Den åbne, Evald Christensen begge fra 036. I skal virkelig have et stort tillykke fra mig.

I haven i Viuf var der ikke meget opmuntring. 1201 gav os dog en 2. plads i sektionen på sportsflyvningen fra Quickborn. 3. pladsen blev også vores med 1325, bedste es. due han i sektionen i 2015. Vinderen lå hos Benny Vollertsen i Aabenraa, og var næsten 200 mpm hurtigere end vores. Det var jo noget imponerende, så stort tillykke til dig Benny.

Alt vejr med vinden i vest, vil være en bedring til næste weekend. Bliver den igen fra øst, så skal vi ikke have nogen med til Münster.

Fortsat god Pinse.

HJ.