Nu virkelig gang i vinteraktiviteterne.

På M&C blomstrer auktionerne frem. Det rumænske top team, Florea Sorin, skal holde flyttedag hjemme i Rumænien, og de har tilbudt M&C at sælge en hel del af duerne.

Jeg har i flere år fulgt dem på Pipa auktioner, og her har de virkelig købt duer fra den øverste hylde i fuld konkurrence med de asiatiske indkøber. Derfor var jeg og nær faldet af stolen, da jeg så, de skulle sælge nogle duer her i Danmark. Det er bare stort. Det er naturligvis de dyre indkøbte duer, der bliver udbudt, men avl efter dem.

Jeg bruger flere timer på at læse deres stamtavler, og der er virkelig nogen af dem, der godt kunne få en plads på mit slag. Det er bare spændende at følge med i. Det er bare ikke Mark, der har lavet billederne, men det går nok alligevel.

Det er det derimod til de to andre auktioner. Pigeon Elite Center Køge sælger unger fra deres slag. Det er meget flotte unger og efter nogle af de mest gængse stammer. De er værdige for et par minutters kig, og hvis man har god tid, så læs omtalerne på stamtavlerne. De er fra Poul Stærkærs hjemmebane.

Og så er DAPIRACE ungerne kommet på auktion. Jo, der er meget spændende læsning i øjeblikket. Jeg har der lagt mærke til, at Florea Sorin har flere flotte unger med helt fremme, men også flere andre gode navne er der. Jef De Wilder, Hub Hermans, Gino Clique, Pipa, GPS, OP de Beeck Baetens, Hok M Reijnen, Team Thun/Daum, Herman Beverdam m.fl.

Det skal dog også nævnes, at der er flotte danske og norske duer, som har klaret det ganske fornemt. Det er kun de første 100, der er kommet på, så der bliver mange, inden det er færdigt.

På torsdag tager Tommy og jeg så med MVL bussen for 19. gang. Vi glæder os nøjagtig lige så meget, som de første gange. Vi skal i år kun besøge slag i Belgien, og der er mange spændende slag på programmet. Størst forventning har jeg til besøget hos Gino Clique.  Han er nok blevet det mest hotte slag i Belgien de senere år, med mange topresultater.

Vi overlader duerne herhjemme til vores mor, men hun er efterhånden virkelig kompetent.

HJ.