Ny email: hejo255@mail.dk

Den adresse, som hidtil har kunnet bruges på hjemmesiden her, dur åbenbart ikke mere, så brug i stedet min normale adresse. Her i Julen fik jeg rigtig mange mails, som ikke kunne komme ordentligt igennem, så brug den ikke mere, men min normale.

Jeg har faktisk et hold duer ude hver dag for en flyvetur eller et bad. Det er gået fint. I hækken lige ud for mit vindue her, færdes mange småfugle. De tiltrækker også spurvehøgen, som forsøger at få lidt at spise der. Jeg har set en prøve på at tage en fugl i hækken, men det er umuligt. Jeg tror det var hannen, og den er ufarlig for duerne. De farligste er de trækkende spurvehøge, for de er meget sultne, nå de raster for føde. De angriber vildt alt, også i luften.

Der har været mange spændende duer på M&C i den senere tid. Jeg har ikke plads til flere nye. Vi har 4 par i det gamle enkehunrum, og der skal ikke være flere. Om få dage kommer en meget interessant ophørsauktion på M&C. Det er Torben Juhl, Hoptrup, der vil holde en pause, eller måske stoppe helt. Alle duerne sælges nu. Torben har været temmelig stærkt flyvende på de lange og landsflyvningerne, med flere placeringer helt i top.

I Tailand havde de finale med deres one-loft duer i lørdags. Over 500 km. skulle de omkring 900 resterende duer flyve, og det var de deltagende danske duer virkelig gode til. De nappede flere topplaceringer. Bedst på en flot andenplads kom en dansk due fra PER, CLAUS og ULRIK. Det gav naturligvis store penge, men også Henrik Meldgaard gjorde det godt, og ikke mindst Niels Jørgen Paulin med flere duer, og han nævnes på PIPA side om side med det stærke one-loft slag GANUS fra USA. Stort tillykke til Jer alle. Det varmer, når det danske flag toner frem på disse flyvninger.

HJ.