Nye duer til slaget.

Søndag eftermiddag var der finale på auktionen over duerne fra danmarksmester Lars F. Hansen. Jeg havde gjort plads i avlsslaget, så jeg kunne være med om nogle af duerne.

Stjernerne var ikke så lette at byde hjem. Der var andre, der havde fornemmelsen for topblod, så det var lidt svært, hvis ikke man havde været lidt heldig i lotto om lørdagen. Det havde jeg ikke, men det lykkedes alligevel at få hold i én af dem:

“429” ét års sektionsvinder fra den vanskelige flyvning fra München i år. Hun var også nr. 10 i landsopgørelsen på trods af, at duerne trak øst over i år. Ud over det, har hun også været regionsvinder fra Hannover, og opnået 9 sektionsplaceringer. Superflot, og så er hun meget velbygget. Det bliver spændende at arbejde med hende i avlen.

Da auktionsduerne var udstillet i Vejen weekenden før, var jeg blevet forelsket i en skøn bb. han. Ham fik jeg også held til at hente hjem:

Super flot han. Han ligner min gamle bb. stamme, og har da også aner derfra. I sit første år har han været sektionsplaceret 5 gange med 4 og 8 som bedste, og hans redesøster “448” var én af topperne på auktionen – også prismæssigt. Hun er 1. es due lang i år.

Mon ikke disse to duer sammen kan avle nogle klasse duer. Jeg håber og venter spændt.

HJ.