Nyt forslag til flyveplan fra HB.

Jeg tager mig til hovedet. Kan man virkelig danne dette nye forslag udfra det, vi oplevede i Vejle. Nogle få, der råber højt kan virkelig få HB til at vakle, og det stille flertal gøres til grin. Det er bare for meget. Vi var rigtig mange, som syntes, at det første forslag var glimrende, såfremt Antwerpen kom tilbage.

Godt nok kom der de sædvanlige hyl fra Fyn og Horsens om at få nogle flere flyvninger fra sydvest. De er åbenbart blevet hørt, mens alle de, der bare stille og roligt roste HB’s udkast er blevet bortvist. Nu havde man glædet sig over, at HB endelig ville tage hensyn til alle de medlemmer i den vestlige side af sektionerne. På vegne af dem vil jeg gerne her hyle op, så HB snart får skeen i en anden hånd. Vi var mange, der havde set frem til et gennemtænkt og fremsynspræget udspil fra HB. Et udspil, som er bidende nødvendigt lige nu. Hold da op, hvor er vi skuffede

Tilbage til det andet omkring Fyn og Horsens. Mange års erfaring viser, at ligegyldigt hvor mange flyvninger, der laves fra sydvest, så kan de ikke klare det. Dog hovedsagelig møntet på Horsens. Det er imidlertid steder, hvor brevduesporten holder flot stand, så derfor vil jeg gerne være med til at støtte op. Det vil være ganske rimeligt at lade de fynske duer blive sluppet for sig selv på den åbne mellemdistance, de næste to år. Så får både de og vi lidt viden om muligheden i det. Jeg håber, de selv stiller forslaget.

Det er lidt svære for den fremragende brevdueby, Horsens. Jeg tror kun, der er én måde at hjælpe dem på. Det kunne være, at lade dem og Skanderborg komme tilbage til sektion 34 og Vejle tilbage til sektion 32. Nu skal man ikke tro, at jeg er ude på hævn, så derfor kan jeg godt se et sydligt og et nordligt beregningsområde i sektion 32. Vejle kan sikkert fint vinde med sammen med Kolding.

Det vender så også tankerne hen imod en ny Region Midt. Hvordan den skal dannes, er jeg nok ikke den rette til at foreslå.

Der er måske andre idéer, og jeg håber, man kommer frem på scenen. HB er åbenbart ikke i stand til at bringe noget til torvs, og jeg tror, der er mange, der ikke fremover gider gå til regionsmøder.

HJ.

Min sektionsformand, Johnny Plath, sendte mig i eftermiddag en mail, som jeg må gengive her:

Jeg synes HB’s endelige forslag bærer præg af, at HB på en eller anden måde har fået totale kolde fødder!!

Nu er man praktisk taget gået tilbage til den gamle flyveplan med blot et par ændringer. Deres oprindelige intension om at undgå de pladser, der ligger ud til siderne og køre mere direkte sydpå er man radikalt gået helt væk fra igen, og bibeholdt de pladser hvor især vinden har rigtig stor indflydelse på vore flyvninger. Det er den samme skrue, man har kørt frem med igen – intet nyt under solen her. Sørgeligt:0(